Walleboom

logo Walleboom

Sara en Sven heten u van harte welkom op de site van vakantiehoeve 'Walleboom'.

Via deze weg geven wij u graag een allereerste rondleiding.

Hoeve Walleboom ligt vlakbij het historische dorpje Lo-Reninge en in het midden van de West-Vlaamse polders, tussen Veurne, Ieper en Diksmuide. Vakantiehoeve Walleboom   is dé locatie om een weekend of langer uit het dagelijkse leven weg te glippen met familie, vrienden of collega's.

Families zullen ongetwijfeld hun hart ophalen in de grote tuin.Terwijl de kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven in de speelzaal of op de go-carts, geniet u met een gerust hart van een aperitief in de zon. Bovendien laat ons domein en de vele fiets- en wandelroutes in de buurt u en uw gezin ten volle proeven van al het mooie dat de West-Vlaamse polders te bieden heeft.

Ook een groep vrienden kan op Walleboom een onbezorgd en onbezonnen weekend beleven. De speelzaal is uitgerust met een voetbal-, pingpong- én pooltafel. 'S avonds kan gebarbecued worden tot laat in de nacht zonder dat u zich zorgen maakt dat u buren uit hun slaap houdt.

Bovendien is Vakantiehoeve Walleboom dé locatie om collega's op een andere manier te leren kennen. Een vergaderweekend of brainstormsessie in een rustige en creatieve omgeving of een avontuurlijke teambuilding? Het kan allemaal.

We zijn ervan overtuigd dat u, na het bekijken van onze website, heel wat ideeën hebt om van uw weekend op hoeve Walleboom een onvergetelijke vakantie te maken.

Vakantiehoeve Walleboom is gelegen tussen Ieper, Diksmuide en Veurne, te midden van de rust en natuur van de West-Vlaamse Polders, op een boogscheut van heel wat historische, sportieve en leuke bestemmingen. De vakantiewoning kan gehuurd worden tot 32 personen
Voor meer informatie, geef ons gerust een seintje op info@hoeves.be of gebruik ons contactformulier.

Covid 19: De vakantiewoning wordt tussen de verblijven in volledig gedesinfecteerd. Wij bieden ook voldoende materiaal aan om tijdens uw verblijf de hoeve hygiënisch en virusvrij te houden.

Graag verwijzen wij u door naar het door Toerisme Vlaanderen opgestelde protocol:      200612_protocol_vakantiewoningen_en_vakantieverhuur_CIB_en_Logeren_in_Vlaanderen_definitief.pdf (toerismevlaanderen.be)

Tot binnenkort
Sara en Sven